Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Üye girişi yapmayı ihmal etmeyin ! Konulara cevap yazmak, kaynak dosyalarını iletmek ve yeni konu açabilmek için üye girişi yapmanız gerekir. Üye kayıtları aktif !

Webrazzi Türk Hava Yolları Terminal Girişim Hızlandırma Programı'nın 1. dönemine kabul edilen 10 girişim

  • Konbuyu başlatan Gözde Ulukan
  • Başlangıç tarihi
İçerik! Webrazzi'den alıntılanmıştır. Webrazzi internet girişimleri, sosyal medya, dijital pazarlama ve mobil konularına odaklı popüler teknoloji blogudur.
G

Gözde Ulukan

Misafir
Türk Hava Yolları’nın başlattığı Terminal Girişim Hızlandırma Programı‘nın ilk dönemine kabul edilen girişimler belli oldu. Programa seyahat ve havacılıkta müşteri deneyimi, sosyal girişimler, sürdürülebilirlik, kurumsal süreçler ile ilgili teknolojiler, pazarlama ve satış kanallarında dijitalleşme, yeni nesil teknolojiler odak alanlarında çözüm geliştiren 10 girişim kabul edildi.

Terminal Girişim Hızlandırma Programı, hibrit olarak sürdürülecek. Bazı aktiviteler çevrim içi gerçekleştirilirken, bazı aktiviteler de yüz yüze gerçekleştirilecek. Programa kabul edilen girişimlerin güncel durumları ve desteğe ihtiyaç duydukları noktalar birebir görüşmelerle tespit edilerek; eğitim, kurum içi ve ekosistem mentoları, programın diğer paydaşları ile uygun eşleştirmeler yapılarak ihtiyaçları doğrultusunda ilerleyen bir süreç tasarlanacak.

Girişimler ayrıca, Türk Hava Yolları ve iştirakleri başta olmak üzere iş birliği imkanlarına erişim fırsatları, uçak mili/bileti, yurt içi ve yurt dışı etkinliklere katılım hakkı, açık ofis, diğer iş ortaklarından girişimlere sağlanan çözüm ve hizmetleri ücretsiz ya da indirimli kullanım hakkına sahip oluyorlar.

Bu girişimler şu şekilde:

Biriktir: Şirketlerin ve bireylerin sera gazı emisyonlarını ölçen, raporlayan ve mobil uygulaması içerisinde onlara özel tasarlanan oyunlaştırma kurgusu sayesinde karbon ayak izi azaltılmasına destek veren bir platform.

Invamar: Cilt üstü veri toplayan tekstil tabanlı sensör geliştirerek teknolojinin ulaşılabilirliğini arttıran insan odaklı giyimler geliştiren bir girişim.

Ocalis: Fiziksel tekrarlı işlerde çalışan insanların kas-iskelet hastalıklarına maruz kalmasını önleyici, giyilebilir, endüstriyel dış iskelet sistemleri üreten bir girişim.

Octopus: Dijital ekranları istenilen tüm şekillerde dizayn edebilmeyi, sınırsız sayıda ekran grubu oluşturarak bu ekranları tek bir merkezden yönetebilmeyi, içerik yönetimi ile birlikte tüm akıllı cihazlar ile entegre olarak çalışmayı sağlayan bir SaaS yazılımı.

SegmentHub: Website ve mobil uygulamalara gelen ziyaretçilerin hareketlerini, lokasyon, demografik ve davranışsal açılardan segmentleyip anlık aksiyon almayı ve ziyaretçilere en uygun teklifleri sunmayı sağlayan bir SaaS yazılımı.

ServisSoft: Üretim, enerji, tesis yönetim ve bakım operasyonlarında varlık ve personel verimliliğini artırmak için yapay zekâ tabanlı kestirimci analiz-bakım yapan ve dijital ikiz yapısıyla desteklenen bir dijital platform.

Syntonym: Görsel veri işleyen kuruluşlar için kameralardan toplanan verileri kayıpsız bir şekilde anonimleştirerek, GDPR ve eşleniği yasalara uygun şekilde, yaptırım riskiyle karşılaşmadan AI/ML modellerini eğitmelerine ve ileri veri analizlerine imkan sağlayan bir platform.

Utilify: Kodsuz blokzincir tabanlı bir sadakat yazılım uygulaması.

Varsapp: Kişilerden ve markalardan ürün kiralayabileceğiniz, elinizde bulunan eşyaları kiraya vererek para kazanabileceğiniz bir platform.

Walkers: Bireylerin daha fazla hareket etmesi ve sağlıklı bir hayata adım atması için gereken motivasyonu sağlarken, partner olduğu firmalara promosyon yapma imkanı veren, Loyalty as a Service ve alternatif pazarlama kanalı sunan, oyunlaştırma içeren sağlık ve; fitness uygulaması.

Kaynak : Webrazzi
 

Reklam

  AdBlock Detected
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.