Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Üye girişi yapmayı ihmal etmeyin ! Konulara cevap yazmak, kaynak dosyalarını iletmek ve yeni konu açabilmek için üye girişi yapmanız gerekir. Üye kayıtları aktif !

Yeni profil mesajları

Metarene Hoşgeldiniz. Ben kıdemli üyelerden Saturn.
Metaren türkiyede donanımhaber gibi forumlara alternatif olarak harika yönetilen bir forum. Yöneticileri çok samimi insanlar. İletişim kurdukça gerçekten samimi olduklarını görebiliyorsunuz.
Firari moderatör 🤷‍♀️
  • Beğendim
Tepkiler: Handan
Handan
Handan
Forumdan anlamıyorum ki, bizden başkası da yok :unsure: Ben anca konuları okur küfür falan varsa onları gizlerim ki başkaları rahatsız olmasın. Paylaşabileceğim bir bilgim yok ;)
Ruşen
Ruşen
@Handan paylaşabileceğin hiçbir şey yok mu? Son günlerde yine görünür oldun buralarda : )
Yaklaşık bir buçuk senedir bir çok projemizde birlikte çalıştık ve aile olduk desem yalan olmaz. MWTR projemize katacağın değer için şimdiden teşekkür ederim @Ruşen 🤝
2018 den bu yana bire bir tanıdığım, eğlenmeyi seven @Handan 'a MWTR Forumumuza katacağı değer için şimdiden teşekkür ederim. Aramıza hoşgeldin. 👏🤝

Reklam

  AdBlock Detected
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.