Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Üye girişi yapmayı ihmal etmeyin ! Konulara cevap yazmak, kaynak dosyalarını iletmek ve yeni konu açabilmek için üye girişi yapmanız gerekir. Üye kayıtları aktif !

Kripto Paris Blockchain Week 2023 Katılımcıları İle Buluştu

  • Konbuyu başlatan Batuhan Dursun
  • Başlangıç tarihi
DİKKAT ! Kripto para piyasası kontrol veya tahmin edilebilir değildir. Anlık değişimler ile kazanç elde edebileceğiniz gibi, ciddi mali zararlar ile karşılaşabilirsiniz. Aşağıdaki içerik konuyu başlatanın sorumluluğunda ve bilgilendirme amaçlıdır. Ticari tavsiye değildir.!
B

Batuhan Dursun

Misafir
Paris Blockchain Week 2023 Katılımcıları İle Buluştu

Birçok insanın merakla beklediği blok zincir ve kripto para birimi etkinliklerinden biri olan ‘’Paris Blockchain Week’’ bu yıl da dünyanın dört bir yanından gelen yatırımcılar, girişimciler, ve akademisyenleri etkinlikte buluşturdu.

Paris Blockchain Week 2023’e büyük ilgi gördü.

Paris Blockchain Week 2023
önceki yıllarda olduğu gibi bu yıl da binlerce katılımcının katılımı ile gerçekleşti. Bitcoin savunucusu Tim Draper, yaptığı konuşmada ‘Her Şeyin Merkezi Olmayan Haline Getirilmesi’ konusunda açılış konuşmasını yaptı. Üstelik insanlara Bitcoin’i kötü yönetime ve iyi olmayan bankacılık sistemine karşı bir koruma olarak kullanmalarını önerdi.

Etkinlikte gelişim, büyüme ve düzenlemeler ele alındı

Fabric VC’nin kurucu ortağı olan Richard Muirhead, Bitcoin’in

Böylelikle enflasyon, banka krizi gibi sorunların ortasında Web3‘ün yükselen rolüne değindi. Web3‘ün geleneksel mali sorunları çözmek için aktif rol oynayacağını, fakat yeni kullanım durumlarının belli bir zaman alabileceğini, çünkü yazılım geliştirmeden çok daha fazlasına gereksinim olduğunu dile getirdi.

Paris Blockchain Week’te Metaverse’e de değinildi

Böylelikle metaverse odaklı çalışmaları ile bilinen, metaverse projesi Lamina1‘in kurucusu Neal Stephenson, Paris Blockchain Week başkanı Michael Amar ile konuşmasında metaverse oyunlarında birlikte çalışabilirlik kavramına değindiler. 1990’lı yıllarda ilk kez “metaverse” terimini kaleme alan Neal Stephenson kelimenin evrimi hakkında konuştu.

Bildiğimiz üzere günümüzde büyük şirketlere dahi adını veren bir potansiyel güce ulaşan Metaverse, gelişimini aralıksız bir şekilde sürdürüyor. Stephenson, Fortnite ve Minecraft oyunlarında yıllardır kendi ekosistemlerini oluşturmayı amaçladıklarından, birlikte çalışabilirlik fikrinin bazı oyun geliştiricilerin pek istemediği bir fikir olarak yorumladı.

Son olarak, bizleri Websitemizden, Instagram, Facebook, Twitter hesaplarımızdan takip edebilirsiniz.
Kripto Bloğu telegram kanalımıza abone olmayı unutmayın.

Paris Blockchain Week 2023 Katılımcıları İle Buluştu yazısı ilk önce Türkiye'nin Kripto Blogu | En Güncel Kripto Para Haberleri üzerinde ortaya çıktı.

Kaynak : Kripto Blogu
 

Benzer konular

Reklam

  AdBlock Detected
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.