Oyuncuların dünyası her şeyi kısaltmak, hızlı yoldan sonuca ulaşmak üzerine kuruludur dersek, bizi olumsuz sonuçlar ile eleştireceklerin sayısı oldukça az olur diye ön görüyorum.
Yabancı oyuncularında bulunduğu birçok oyunda, oyun içi ticaretlerde iki Türk karşılıklı alım satım veya takas işlemi yaparken bile İngilizce kısaltmalar kullanmaktadır. Bu konumuzun amacı, oyun içi ticaretlerde sıklıkla kullanılan kısaltmaları tüm ziyaretçilerimiz tarafından anlaşılabilir hale getirmektedir.
Yabancı oyuncularında bulunduğu birçok oyunda, oyun içi ticaretlerde iki Türk karşılıklı alım satım veya takas işlemi yaparken bile İngilizce kısaltmalar kullanmaktadır. Bu konumuzun amacı, oyun içi ticaretlerde sıklıkla kullanılan kısaltmaları tüm ziyaretçilerimiz tarafından anlaşılabilir hale getirmektedir.
Kısaltma | Uzun Hali | Anlamı |
---|---|---|
WTS | Want To Sell | Satışını gerçekleştirmek istediğiniz ürün için WTS ürün ismi yazarak paylaşabilirsiniz. |
WTB | Want To Buy | Satın almak istediğiniz ürünü ararken, WTB ürün ismi yazarak ürünü kolayca bulabilirsiniz. |
WTT + for? | Want To Trade | Takas yapmak istediğiniz ürünü ararken, WTT elinizdeki ürün+ for +elde etmek istediğiniz ürünü yazabilirsiniz. |