Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Üye girişi yapmayı ihmal etmeyin ! Konulara cevap yazmak, kaynak dosyalarını iletmek ve yeni konu açabilmek için üye girişi yapmanız gerekir. Üye kayıtları aktif !

Website Tanıtım Offshore Web Hosting

Bu içerik, konuyu başlatan üyemizin tavsiyesidir. MWTR ile herhangi bir bağlantısı bulunmamaktadır.

Offshore Web Hosting Nedir?​

Offshore web hosting hizmeti web ‘den yapılan faaliyetlerin başka bir ülkede başka ülke kanunları baz alınarak yürütülmektedir. Bu işlem bir hosting çeşidi olarak bilinir. Günümüzde kullanımı oldukça yaygın olan bu işten barındırma hizmeti verir. Dünyanın her alanında bu işlemden faydalanan kişi sayısı oldukça fazladır. Barındırma işlemi 2 farklı şekilde verilir. Bunlardan birisi de offshore barındırma hizmeti olarak bilinir.

Yurt dışı için verilen bu hizmet ile uygulama hangi ülkede kullanılıyor ise o ülkenin kurallarına uygun olarak kullanılır. Bu hizmeti sağlayan birçok firma bulunur. Ödeme seçenekleri ve kiralama şeklinde olur. Bu hizmeti alırken dikkat edilmesi gereken en önemli konu hizmeti verecek olan firmanın gizliliği korumasıdır. Gizlilik kanunları esasına uygun olarak yapılan bu hizmet birçok avantaj sağlar.

Offshore web hosting Ne İçin Kullanılır?​

Kullanım amacı oldukça farklı olduğu için pek çok kullanım amacının olduğunu söylemek mümkündür. Genel olarak telif hakkı olarak algılanın içeriklerin paylaşılmasında çıkan sorunları ortadan kaldırma, pornografik içeriklere yer verme ve telif hakkına sahip olan içeriklerden kaçınma gibi amaçlarla kullanılır. Genellikle ülkede yasaklanan içeriklerin paylaşılması için kullanılan bir hizmettir. Offshore hizmeti alan kişilerin birçok özgürlüğü elde etmesi mümkün oluyor. Bunlar arasında telif hakkı, basın özgürlüğü, anonim olarak hizmet verme, yerel olan düzenlemeleri ciddiye almamak gibi çeşitli faydalar bulunur.

Offshore Web Hosting Faaliyetini Sürdüren Firmalar​

Offshore hizmetinden faydalanan birçok kişi olduğu için bu hizmeti veren firma çeşitliliği de oldukça fazladır. Firma çeşitliliğinin fazla olması firmalar arasındaki rekabetin de artış göstermesini etkiliyor. Bu rekabet ile birlikte firmalar daha iyi diye hizmet vermek için çeşitli çalışmalar sürdürüyor. Bu da kullanıcıların en iyi offshore hizmetine ulaşmasında büyük bir kolaylık sağlıyor. Kullanıcılar bu hizmeti almaya karar verdiklerinde ilk olarak güvenilir firmaları tercih etmelidir. Böylelikle verilerin gizliliği sağlanabilir.

Alanında uzman olan kişiler tarafından bu hizmet alındığında hizmetten istenen etkinin elde edilmesi mümkün olur. Bu nedenle firma araştırmasının detaylı bir şekilde yapılması büyük bir avantajdır.

hostingselling.com
 

Reklam

  AdBlock Detected
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.