Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Üye girişi yapmayı ihmal etmeyin ! Konulara cevap yazmak, kaynak dosyalarını iletmek ve yeni konu açabilmek için üye girişi yapmanız gerekir. Üye kayıtları aktif !

Webrazzi İşletmeleri bulut mutfağa dönüştüren Mizanplus Cloud Kitchens, 660 bin dolar yatırım aldı

  • Konbuyu başlatan Arden Papuççiyan
  • Başlangıç tarihi
İçerik! Webrazzi'den alıntılanmıştır. Webrazzi internet girişimleri, sosyal medya, dijital pazarlama ve mobil konularına odaklı popüler teknoloji blogudur.
A

Arden Papuççiyan

Misafir
İşletmeleri bulut mutfağa dönüştüren bir girişim olarak karşımıza çıkan Mizanplus Cloud Kitchens, yatırım aldığını duyurdu. Mizanplus Cloud Kitchens tarafından aktarılan bilgilere göre girişim, 660 bin dolar tohum öncesi yatırım aldı.

Mizanplus Cloud Kitchens'ın 660 bin dolarlık tohum öncesi yatırımı, HiVC ve Aura B4YO 1. GSYF (B4YO Capital) liderliğinde gerçekleşti. Yatırım turuna, HiVC ve Aura B4YO Fonu'nun haricinde ise Mehmet Çelikol, Ali Cicioğlu, Utku Öz, Ersin Nazalı, Ayşe Güçlü Onur, Emre Açıkel, Hasan Çoker, Eren Çiçek ve Cana Güneş gibi melek yatırımcılar da katıldı.

Gerçekleşen bu yatırım turuyla birlikte yatırım turunun yönetimini de gerçekleştiren Inveo Ventures’ın, 6 ay içinde Aura B4YO Fonu ile birlikte toplam 700 bin dolarlık bir devam yatırım opsiyonuna sahip olduğunu da ekleyelim. Opsiyonun kullanılması durumunda Mizanplus Cloud Kitchens girişiminin aldığı toplam yatırım miktarı 1,3 milyon dolara ulaşacak.


Paket servis odaklı sanal restoran markaları oluşturan ve kendi çoklu marka/platform yönetim sistemini geliştiren Mizanplus Cloud Kitchens, toplamda 50 binden fazla müşteriye hizmet veriyor. İşletmeleri bulut mutfağa dönüştüren Mizanplus Cloud Kitchens, kendi yarattığı markaları da işletiyor. Mizanplus Cloud Kitchens tarafından aktarılan bilgilere göre girişim, 2024 yılında yurt dışına açılacak.

Küçük ve orta büyüklüklükteki birçok işletmenin sahip olduğu atıl kapasiteyi yemek markaları ve çoklu marka yönetim teknolojileri sayesinde çok daha efektif bir şekilde kullanıp karlılıklarını artırdıklarını belirten Mizanplus Cloud Kitchens kurucu ortağı ve CEO’su Harun Özdemir, amaçlarının dükkan dükkan içinde adını verdikleri bu konsepti tüm Türkiye'ye yaymak olduğunu da ekledi.

Kaynak : Webrazzi
 

Reklam

  AdBlock Detected
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.