Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Üye girişi yapmayı ihmal etmeyin ! Konulara cevap yazmak, kaynak dosyalarını iletmek ve yeni konu açabilmek için üye girişi yapmanız gerekir. Üye kayıtları aktif !

Webrazzi Hipicon, Ergün Ventures'tan 1 milyon dolar yatırım aldı

  • Konbuyu başlatan Tuğçe İçözü
  • Başlangıç tarihi
İçerik! Webrazzi'den alıntılanmıştır. Webrazzi internet girişimleri, sosyal medya, dijital pazarlama ve mobil konularına odaklı popüler teknoloji blogudur.
T

Tuğçe İçözü

Misafir
Online alışveriş platformu Hipicon, Ergün Holding iştiraki Ergün Ventures’tan 1 milyon dolar değerinde yatırım aldığını açıkladı. Hipicon, 2015 yılından bu yana kullanıcılarına daha özgün ve kaliteli bir yaşam tarzı sunmayı hedefliyor. Girişim, moda, ev, yaşam, çocuk, sanat gibi kategorilerde 2000'den fazla marka ve geniş bir ürün yelpazesi ile kullanıcıların karşısına çıkıyor.

2016 yılında Türkiye'de 150 tasarımcıyı geçen Hipicon, yerli tasarım e-ihracatına Almanya ile başlamıştı. Ayrıca Hipicon'ın Workup Girişimcilik Programı’nın 6. dönemine seçilen 14 girişim arasında yer aldığını hatırlatalım.


Yatırım ile ilgili açıklamalarda bulunan Hipicon kurucusu Mertcan Özen, Ergün Ventures ile gerçekleşen iş birliğinin şirket için çok değerli olduğunu paylaşırken, yeni kaynak ile büyümenin hızlanacağını dile getirdi.

Mertcan Özen'in aktardıklarına göre; Hipicon, mevcut 100 bin müşteri sayısını kısa vadede 500 bine, daha sonra ise 1 milyona çıkarmayı planlıyor. Özen'in paylaştığı bilgilere göre; Hipicon, yılın son çeyreğinde İngiltere ve Birleşik Arap Emirlikleri pazarlarına açılarak satıcı ağını yeni pazarlardan gelen markalar ile genişletmeyi hedefliyor.

Kaynak : Webrazzi
 

Reklam

  AdBlock Detected
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.