Webrazzi Emre Kurttepeli yeniden Endeavor Türkiye Yönetim Kurulu Başkanlığına seçildi

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Arden Papuççiyan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
İçerik! Webrazzi'den alıntılanmıştır. Webrazzi internet girişimleri, sosyal medya, dijital pazarlama ve mobil konularına odaklı popüler teknoloji blogudur.
A

Arden Papuççiyan

Misafir
Endeavor Türkiye Etkin Girişimci Destekleme Derneği’nin Dokuzuncu Olağan Genel Kurul Toplantısı 15 Haziran 2023 tarihinde gerçekleştiğini ve toplantı sonucunda Emre Kurttepeli'nin Endeavor Türkiye Yönetim Kurulu Başkanlığına seçildiğini 2023 yılının Haziran ayında sizlere aktarmıştık.

Endeavor Türkiye Etkin Girişimci Destekleme Derneği’nin Onuncu Olağan Genel Kurul Toplantısı 30 Haziran 2025 tarihinde Akbank’ın ev sahipliğinde gerçekleşti. Genel Kurul Toplantısı’nın ardından gerçekleştirilen Yönetim Kurulu Toplantısı’nda Yönetim Kurulu Başkanlığı’na yeniden Emre Kurttepeli seçildi. Emre Kurttepeli, 2 yıl boyunca Yönetim Kurulu Başkanı olarak görev yapacak.

2025 -2027 dönemi Yönetim Kurulunun asil üyeleri üç Kurucu Üye Y. Ali Koç, Murat Özyeğin, Suzan Sabancı; önceki dönemden devam eden on üye Alp Saul, Barbaros Özbuğutu, Cansen Başaran Symes, Ebru Özdemir, Emre Kurttepeli (Başkan), Fırat İşbecer, Hande Çilingir, Koray Bahar, Nevzat Aydın ve Zafer Şen ile yeni katılan Akın Babayiğit ve Emre Taş’dan oluşuyor.

Endeavor Türkiye Yönetim Kurulu Başkanlığına seçilen Emre Kurttepeli tarafından yapılan açıklamayı aşağıda bulabilirsiniz.

Bir girişimcinin başarısı yalnızca kurduğu şirketin büyüklüğüyle değil, etrafında yarattığı etkiyle ölçülür. Türkiye’de her geçen gün daha fazla girişimci, global ölçekte ses getiriyor ve yeni kurucuların önünü açıyor. Biz Endeavor olarak buna ‘çarpan etkisi’ diyoruz. Desteklediğimiz her girişimci aynı zamanda bir ilham kaynağı, bir mentor ve yatırımcıya dönüşerek ekosistemin dönüşümüne katkı sağlıyor. Yeni seçilen Yönetim Kurulumuzla birlikte, bu vizyonu daha da ileriye taşımaya ve Türkiye’nin yüksek potansiyelini ortaya çıkarmaya kararlıyız. Amacımız, sadece girişimcileri büyütmek değil, onların büyürken bir ekosistem inşa etmelerini sağlamak. Daha güçlü bir Türkiye ve daha iyi bir gelecek için girişimcilik kültürünü yaygınlaştırmaya, yetenekleri destekrelemeye ve birlikte üretmeye devam edeceğiz.

Kaynak : Webrazzi

Reklam