Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Üye girişi yapmayı ihmal etmeyin ! Konulara cevap yazmak, kaynak dosyalarını iletmek ve yeni konu açabilmek için üye girişi yapmanız gerekir. Üye kayıtları aktif !

Webrazzi Apple Intelligence ve Apple Pencil destekli yeni iPad mini tanıtıldı

  • Konbuyu başlatan Tuğçe İçözü
  • Başlangıç tarihi
İçerik! Webrazzi'den alıntılanmıştır. Webrazzi internet girişimleri, sosyal medya, dijital pazarlama ve mobil konularına odaklı popüler teknoloji blogudur.
T

Tuğçe İçözü

Misafir
Apple, paylaştığı bir gönderi ile Apple Intelligence ve Apple Pencil destekli yeni iPad mini'yi tanıttı. Yeni iPad mini, daha hızlı bir A17 Pro işlemciyle geliyor. Böylece iPad mini, Apple'ın yeni yapay zeka özellikleri paketi olan Apple Intelligence ile desteklenecek. Apple Intelligence'ın bu ay yavaş yavaş kullanıcılara sunulmaya başlanacağını da hatırlatalım.

Apple'ın paylaştığı bilgilere göre A17 Pro çip, bir önceki nesle kıyasla CPU performansında yüzde 30 ve GPU performansında yüzde 25 artış sağlıyor. Yeni iPad mini'de dikkat çeken diğer iyileştirmeler arasında Wi-Fi 6E desteği ve daha hızlı USB-C veri aktarımı yer alıyor.

Bunlara ek olarak iPad mini, Smart HDR 4 özellikli 12MP geniş kamera ile dikkatleri üzerine çekiyor. iPad mini, yeni mavi ve mor seçenekler de dahil olmak üzere toplamda dört renk seçeneğiyle karşımıza çıkıyor. Yeni iPad mini'nin tasarım anlamında bir önceki model ile neredeyse aynı olduğunu da paylaşalım


8,3 inç büyüklüğünde bir ekran ile gelen cihaz, kullanıcılar tarafından kitap okumak veya not almak için tercih ediliyor. Ayrıca iPad Mini'nin bu yılın başlarında iPad Pro ile birlikte tanıtılan en yeni Apple Pencil Pro'yu desteklediğini ekleyelim.


Yeni iPad mini modeli 128, 256 ve 512 GB dahili depolama seçenekleri sunuyor. Ülkemizde 24 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunulan yeni iPad mini, ön siparişe açıldı.

Kaynak : Webrazzi
 

Reklam

  AdBlock Detected
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.