Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Üye girişi yapmayı ihmal etmeyin ! Konulara cevap yazmak, kaynak dosyalarını iletmek ve yeni konu açabilmek için üye girişi yapmanız gerekir. Üye kayıtları aktif !

2021 SONBAHAR TREND ALARMI!

  • Konbuyu başlatan Damla Aydın
  • Başlangıç tarihi
D

Damla Aydın

Misafir
Havaların iyice serinlediği şu günlerde yaza elveda demenin zamanı geldi. O kavurucu sıcaklardan sonra sonbahar bana ilaç gibi geldi. Artık denize, kuma, mini elbiselere, croplara veda ediyoruz. Ama şöyle ki, sonbahar ve ilkbahar mevsimleri giyilmesi en zor mevsimlerdir. Üzerine illa ki bir şey almak istiyorsun, bir trençkot, hafif bir hırka… 2021 Sonbahar trendi hakkında ufak ipuçları tüm ayrıntıları ile birlikte blog yazımda.

DOĞAL RENKLERİ İLE TRENÇKOTLAR​

vgmkn8gir2stfrxcbmrk.jpg


Trençkotlar mevsim geçişlerinde en çok tercih edilen parçalar arasında yerini alıyor. Hem klasik hem de sadece olarak rahat kombinleyebilirsiniz. Sadece kadınların değil son zamanlarda erkeklerinde tercih ettiği trençkotlar, moda trendleri arasında yerini alıyor. Gardıroplarınızın en zamansız ve kurtarıcı parçası olacaktır. Ayrıca sonbaharında etkisi ile bej tonlarını, krema tonları her yerde göreceğiz.

KARGO PANTALONLAR​

lcbs6yfepdq6wplstkne.jpg


Şu an yükselişte olan kargo pantolonlar, hatta oversize kargo pantolonlar demeliyim, yükselişe geçti. Renk fark etmeksizin şuan kargo pantolonlar oldukça tercih ediliyor. Herkesin gardırobunda mutlaka olması gereken kurtarıcı parçanız diye düşünüyorum. Üstüne hemen giyeceğiniz crop badyler ile oldukça rahat kombin yapabilirsiniz. Bence pandeminin etkisi çok büyük, evde kaldığımız günlerde rahatlığa çok alışmış olmalıyız ki kargo pantolonlardan vazgeçemez olduk.

OVERSIZE TAKIMLAR​

Pin on Suits


Tam bir ah kalbim! Oversize ceketler ve takımlar anında ilgimi çekiyor. Kendimi hem şık hem de oldukça rahat hissetmemi sağlıyor. Ayrıca kombinleme de sizler için oldukça rahatlık sağlıyor, gideceğiniz ortama göre hafif topuklu ayakkabı veya spor ayakkabı ile rahatlıkla kullanabilirsiniz. 2021 sonbahar moda dünyasında ekose oversize ceketlerde sıkça tercih edilecek, ekose geri mi dönüyor ne dersiniz? Bence herkesin dolabında mutlaka oversize takım olmalı!

DİKKAT ÇEKEN PANÇOLAR​

ovz75nk8zitr8eaeambn.jpg


Panço rahatlığı diye bir şey var bence! Son yıllarda oldukça rövanşta olan pançolar artık herkeste. 2021 yılı sonbahar döneminde sokak modasında sıkça göreceksiniz. Sizleri sımsıcak tutacak pançolar farklı stiller ile 2021 sonbahar trend alarmı veriyor. Duymadık demeyin!

OLMAZSA OLMAZIMIZ ETEKLER​

bj5cvfoqw7lcvge3qtfu.jpg


2021 yazında herkesin üzerinde gördüğüm etekler! Hem tırıl tırıl hem de oldukça şık saten etekler adeta göz kamaştırıyor. Sonbahar aylarında ise çok göreceğiz, ayrıca kurtarıcı parça diyebilirim. Acil durumlarda saten eteğiniz ile üzerine oversize sweatshirt ile rahatlıkla kombin yapabilirsiniz. Ayrıca tesettür giyiminde gözdesi olan saten etekler üzerine şık bir gömlek ile kombinleyebilirsiniz.

HOODIE SWEATSHIRT VE EŞOFMANLAR​

egkh26nn0pfqasvz2gwx.jpg


Geçtiğimiz senelerde hiç olmadığımız kadar evde kaldık! Salgın dönemi ile birlikte rahatlığa çokça alıştık ve bu alışkanlığımızın bir süre daha devam edeceğini düşünüyorum. Hoodie takımlar farklı renkleri ile bu senede tercih edilecek. Zaten Hoodie, Hip hop modası ve punk modasının bir parçası olmuştur, sadece bu şekilde giyinen kişileri artık çokça göreceğiz.

ÇOKLU TAKILAR​

wwub7z1paghd0hxmdmjq.jpg


Altın yüzyıllardır tüm kadınların gözdesi, 2021 yaz aylarında gözlemlediğim kadarıyla altın ve altın kaplama takılar oldukça rövanşta idi. Özellikle üçlü ve çoklu kolyeler tercih edildi, daha gösterişli ve göz alıcı olduğundan kişiler oldukça tercih ediyor. Eklem yüzükleri, küpeleri de unutmayalım, özellikle kulak çevresi; tragus ve kıkırdak küpeleri oldukça moda. Kombinlerin daha sade olduğu ama takıların göz kamaştırdığı bir sonbahar bizi bekliyor.

2021 Sonbahar modasını tüm ayrıntıları ile sizler için yazdım, önümüzdeki sene hastalığın olmadığı daha mutlu günlerimizde moda dünyası nasıl değişir merak içerisindeyim? Ama ben rahat daha salaş giyinmeyi çok sevdim galiba! Bu arada son dönemde sosyal medya her şeyimiz oldu, özellikle influencerların yorumları sizler için ilham olabilir. Sizlerde moda dünyasını takip ederek kendi tarzınız yaratmaya ne dersiniz? Alışveriş yapmanın tam zamanı olan 2021 sonbahar modasına sizlerde ayak uydurun. Mutlu Günleriniz Olsun.

Kaynak : Eldori
 
Moderatör tarafında düzenlendi:

Benzer konular

Reklam

  AdBlock Detected
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.