Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Üye girişi yapmayı ihmal etmeyin ! Konulara cevap yazmak, kaynak dosyalarını iletmek ve yeni konu açabilmek için üye girişi yapmanız gerekir. Üye kayıtları aktif !

Facebook Pay Nasıl Kullanılır?

FWTR RSS

Moderator
Facebook Pay ile ilgili sıkça sorulan sorular konumuzun ciddi anlamda popülarite kazanmasının ardından, kullanım ekranları hakkında bilgi sahibi olmayan ziyaretçilerimizden Facebook Pay rehber konusu talep edildi. Bu konuda sizlerle Facebook Pay ekranlarının nasıl kullanılacağı, hangi bilginin hangi linkte olduğunu anlatacağız. Facebook Pay ile ilgili konumuzda anlatılmamış bilgi ve aklınıza takılan sorularınız için sayfanın aşağısındaki yorum alanını kullanarak bize ulaşabilirsiniz.

Facebook Pay linki nedir?​


Üye girişi yaptıktan sonra, Facebook Pay kullanabilmek için ilgili linke tıklamanız gerekmektedir (https://secure.facebook.com/facebook_pay). Sizleri aşağıdaki gibi bir sayfa karşılayacaktır.

image-1024x294.png


Bu sayfada aşağıdaki başlıklara doğrudan erişim sağlayabileceğiniz linkler mevcuttur ve ekranın sol bölümündedir.

  • Facebook Pay Ana Sayfa
  • Facebook Pay Hareketler
  • Facebook Pay Düzenli Ödemelerim
  • Facebook Pay Ayarları
  • Facebook Pay Yardım
  • Facebook Pay Kullanım Koşulları ve Gizlilik

Facebook Pay Ana Sayfa​


Uygulamanın ana sayfasında, son işlemlerinizi görüntüleyebilir, Facebook Pay ödeme yöntemi ekleyebilir ve bakiyenizi takip edebilirsiniz. Pay bakiyeleriniz Facebook Yıldızlar başlığındadır.

Facebook Pay Hareketlerim​


Ana sayfada yalnızca son 5 işleminiz görüntülenirken, daha eski Facebook Pay hareketlerinizi görebilmeniz için, Facebook Pay Hareketlerim ekranını incelemeniz gerekmektedir.

Facebook Pay Hareketlerim sekmesi sayesinde, geçmişten günümüze tüm işlemlerinizi, işlem sırasıyla görüntüleyebilirsiniz. Eğer henüz bir işlem yapmadıysanız, aşağıdaki ekran görüntüsünde olduğu gibi “İşlem Yok” sayfası ile karşılaşacaksınız.

image-1-1024x295.png

Facebook Pay Düzenli Ödemelerim​


Facebook kullanıcılarının düzenli ödeme talimatı verebilmesine olanak sağlayan Facebook Pay ile tanımladığınız düzenli ödemeleri takip edebileceğiniz ekran burasıdır.

Facebook tarafından sürekli hesabımdan para çekiliyor, ne olduğunu anlamadım gibi sorunlar yaşıyorsanız kesinlikle bu ekran size ışık gösterecektir.

Bazı Facebook oyunları haftalık ve aylık bazda düzenli ödeme yapılması için işlem emri tanımlamanızı sağlamış olabilir.

image-2-1024x317.png

Facebook Pay Ayarlarım​


Ayarlar ekranı ile Facebook Pay güvenliğinizi ve bilgilerinizi yeniden elden geçirebilirsiniz. Bu ekran sayesinde Teslimat Adresi tanımlayabilir, işlemleriniz için gönderilecek maillere yeni bir mail tanımlayabilir ve telefon numarası girebilirsiniz. Ayrıca her çekim işlemi için, PIN sorulması gerekliliğini aktif edebilir ve hangi para birimi ile işlem yapmak istediğinizi belirleyebilirsiniz.

Facebook Pay e-posta adresiniz ile Facebook’a üye olduğunuz mail adresinin aynı olma zorunluluğu bulunmuyor. Bildirimlerinizi takip etmek ve işlemlerinizi birbirinden ayırmak için bu adımı dikkatle işlemeniz gerektiğini lütfen ihmal etmeyin.

image-3-1024x284.png

Facebook Pay Yardım!​


Sürecin en can alıcı noktasına hoş geldiniz. Facebook Pay ile ilgili yardım alabilmek için paylaşılan linkte birçok bilgiyi içerisinde barındıran ve bir çoğunu zaten bildiğiniz veya sadece okuyarak anlayabileceğiniz bilgiler yer alıyor.

Genelde hızla çözümlenmesi gereken Facebook Pay sorunları ile ilgili onlarca dökümanın yer aldığı Facebook Pay Yardım sekmesini okuyabilir veya daha hızlı işlem yapmak istiyorsanız, Facebook Pay etiketli konularımızı inceleyebilirsiniz. Bunların hiçbirinde sorunuma bir çözüm bulamadım, aklım hala karışık diyorsanız konu altına yorum yazarak sorunuzu bize iletebilirsiniz. Sorunuzu yanıtlarken genel bilgi vermek yerine direkt çözüm olacak bir cevap yazabilmemiz için, sorununuzdaki ayrıntıları da bizimle paylaşmanız gerekmektedir.

Facebook Pay Koşullar ve Gizlilik​


Facebook Pay ekranlarındaki Koşullar ve Gizlilik sekmesi sizleri temel bilgilerin yayınlandığı bir sayfaya iletecektir. Aynı içerik blog adresimizde de paylaşılmıştır. Detaylı bilgi için bizim sitemizden bilgi almanızı önemle rica ederiz : )

Okumaya devam et...
 

Benzer konular

Reklam

  AdBlock Detected
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.