Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Üye girişi yapmayı ihmal etmeyin ! Konulara cevap yazmak, kaynak dosyalarını iletmek ve yeni konu açabilmek için üye girişi yapmanız gerekir. Üye kayıtları aktif !

TVGTR TVGTR Projesi Nedir?

Televizyon modelleri, kampanyaları, uydu frekans bilgileri ve daha fazlasını url.gen.tr/tvgtr sitemizden inceleyebilirsiniz.

Metaren

Administrator
Yönetici
Metaren tarafından düzenlenen TVGTR projesi, Televizyon.Gen.TR domaini üzerinden Televizyon dünyası ile ilgili çokça konunun ele alındığı bir blog sitesidir. Sitenin temeli her ne kadar Televizyon olsa da, televizyon modellerinden, televizyon kanallarının frekanslarına, hatta televizyon programlarından, dizi yayınlarına kadar dipsiz bir konu yelpazesine sahiptir.
 

Ruşen

Moderator
Yönetici
TVGTR'de ürünler hakkında detaylı bilgilere ne zaman ulaşacağız?

 

Metaren

Administrator
Yönetici
TVGTR'de ürünler hakkında detaylı bilgilere ne zaman ulaşacağız?

Atladığımız noktalarda bizi motive ederek, eksik kalan alanlarda paylaşım yapmamızı forum içerisinden isteyin özen gösterelim dediğimi hatırlıyorum. Ama yanlış yapmışım. 😁😁

İçerik üretmeye yeterince zaman ayıramıyorum. Desteği sizden bekliyorum @Ruşen @Handan @Theaa
 

Reklam

  AdBlock Detected
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.