Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Üye girişi yapmayı ihmal etmeyin ! Konulara cevap yazmak, kaynak dosyalarını iletmek ve yeni konu açabilmek için üye girişi yapmanız gerekir. Üye kayıtları aktif !

SGTR Reklam Yoğunluğu

Theaa

Uzman Üye
Uzman Üye
Silkroad.Gen.TR de ziyaretçi ve üyelere aşırı derece de reklam gösteriliyor. Deneme için mi yapıldı? Silkroad forum un ilgi kaybetmesine yol açacaktır. Acil iyileştirme talep ederiz. @Metaren (ziyaretçiler de görsün diye konu açıyorum. WhatsApp tan da yazdım kusura bakma artık )

Ruşen

Moderator
Yönetici
@Metaren tatilin bitmedi mi daha

• Beğendim
Tepkiler: Metaren

Theaa

Uzman Üye
Uzman Üye
  • Beğendim
Tepkiler: Metaren ve Ruşen

Metaren

Administrator
Yönetici
Theaa' Alıntı:
Silkroad.Gen.TR de ziyaretçi ve üyelere aşırı derece de reklam gösteriliyor. Deneme için mi yapıldı? Silkroad forum un ilgi kaybetmesine yol açacaktır. Acil iyileştirme talep ederiz. @Metaren (ziyaretçiler de görsün diye konu açıyorum. WhatsApp tan da yazdım kusura bakma artık )
Mobil odaklı laboratuvar konumunda olan reklam yayınlanması hatalı işlem yapılarak, ziyaretçi temasına işlenmiş. Asıl amacımız test süreciydi ama yoğun reklam yayınlanması gibi bir gerçek ile karşı karşıya kalmışız.

• Beğendim
Tepkiler: Theaa ve Ruşen