Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Üye girişi yapmayı ihmal etmeyin ! Konulara cevap yazmak, kaynak dosyalarını iletmek ve yeni konu açabilmek için üye girişi yapmanız gerekir. Üye kayıtları aktif !

UGTR Link Kısaltma, URL Kısaltma Servisi Açıldı

• Konbuyu başlatan Metaren
  • Başlangıç tarihi
  • Etiketler
    link kısaltma short url
Link kısaltma projesi olarak hizmete aldığımız URL.Gen.TR sitemiz ile bağlantılı içeriktir. URL Kısaltma sitesidir.

Metaren

Administrator
Yönetici
Link kısaltma servisimiz açıldı. Herhangi bir üyelik işlemi yapmadan, link kısaltma hizmetimizden yararlanabilirsiniz. Tüm websitelerimiz, sosyal medya hesaplarımız başta olmak üzere, birçok alanda hızla tanıtımını yaptığımız, reklam bütçesi ayırdığımız URL.Gen.TR ( UGTR Projesi ) hizmete alındı.

Ücretli ve ücretsiz üyelik seçenekleri ile ekstra özellikler eklenmiştir. Ücretsiz olan basit üyelik rütbesi sahibi üyelerimizin elde edeceği özellikler;
  • 500 URL Kısaltma,
  • 10.000 Aylık tıklanma,
  • Link yönlendirme,
  • Link paketi oluşturma
  • URL düzenleme (3 karakter ve üzeri)
Ayrıca, kısaltılmış link trafiğini izleyebilirsiniz. Ziyaretçilerinizin;
  • Konumu,
  • İşletim sistemi,
  • Web tarayıcısı,
  • Trafik kaynağı,
  • Sosyal medyadan gelen tıklanma detayı.

Coğrafi hedefleme nedir?

• Beğendim
Tepkiler: Ruşen, Theaa ve saturn

saturn

Kıdemli Üye
emeğinize sağlık

• Beğendim
Tepkiler: Theaa ve Metaren

Theaa

Uzman Üye
Uzman Üye
Lafımın arkasındayım. Link kısaltma sitesi için, .tr ile bitmesi gerekirdi sitenin. Örneğin: url.tr gibi. Bu link başlı başına uzun. Ama popülarite kazanırsa, /theaa gibi özel uzantılar değerli olabilir. Şimdiden /kampanya falan almak lazım.

• Üzgün
  • Beğendim
Tepkiler: saturn ve Metaren

probot6850

Yeni üye
elinize sağlık hocam

• Beğendim
Tepkiler: Metaren

zuhira

Yeni üye
Çok güzel haber