Haber Galatasaray'ın listesindeki kalecinin menajeri konuştu

Bu içerik Haber sitesinden alıntılanmış olabilir. İçeriğin sonundaki Kaynak linkine gözatabilirsiniz.

Theaa

Moderator
Yönetici
Galatasaray'ın listesindeki kalecinin menajeri konuştu

14 yıl sonra veda eden Muslera'nın yerine Galatasaray'ın gündemindeki kaleci Dominik Kotarski'nin menajeri iddiaları doğruladı.

dVNqieQqC0C1SZ-xLhwwmw.jpg

Fernando Muslera'nın vedası sonrası Galatasaray'ın gündemindeki kaleci adaylarından biri olan PAOK’un Hırvat kalecisi Dominik Kotarski'nin cephesinden açıklama geldi.
w5pWcu5rJkKswc6WJcvzZA.jpg

Radyospor'a konuşan Kotarski'nin menajeri Federico Pastorello; "Galatasaray, Dominik Kotarski ile ilgileniyor." dedi.
4-Uriizw4Uez59FcIIZ_IA.jpg

Pastorello, Hırvat milli yıldız için "Ancak şu aşamada birinci kaleci adayı olarak düşünülmüyor" ifdelerini kullandı.
iHd1lOgugkmAWZeWAi9LBQ.jpg

PAOK cephesi ise Kotarski'nin transfer ihtimalini göz önünde bulundurarak kaleye takviye yaptı. Gürcistan Milli Takımı'nın kalecisi Luka Gugeshashvili, Kotarski’nin olası ayrılığı nedeniyle transfer edildi.25 yaşındaki Hırvat kaleci, bu sezon PAOK formasıyla çıktığı 46 maçta 15 kez kalesini gole kapatmıştı.
Vs_evV1pMUu5CsaRvR8R8g.jpg

Galatasaray’da listenin ilk sırasında Real Madrid’in Ukraynalı file bekçisi Andriy Lunin yer alıyor. Fransa Ligue 1 ekiplerinden Nice’in kalecisi Marcin Bulka ile de temas kuruldu. Almanya Bundesliga ekiplerinden Freiburg’un genç kalecisi Noah Atubolu da listede.

Haber : NTV
 

Reklam