Haber Ali Koç yeni sezon için düğmeye bastı

Bu içerik Haber sitesinden alıntılanmış olabilir. İçeriğin sonundaki Kaynak linkine gözatabilirsiniz.

Theaa

Moderator
Yönetici
Ali Koç yeni sezon için düğmeye bastı

Çağrılar sonrası istifa etmeyeceğini açıklayan Ali Koç, yeni sezon transfer hazırlıklarına başladı. İddiaya göre Koç, Münih'te transfer operasyonu gerçekleştirdi.

udAKh23Ickijlky4L5bQcw.jpg

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Paris Saint Germain ile Inter arasında oynanan Şampiyonlar Ligi finalini izlemek için Münih'e gitti. Koç burada transfer görüşmesi yaptı.
xHdMCobjtk2vfSyGchyLzQ.jpg

Sabah Gazetesi'nde yer alan habere göre; Koç'un PSG yetkilileriyle bir araya geldiği ve sarı lacivertli kulübün ara transfer döneminde kiraladığı Milan Skriniar'ın bonservisini almak için temaslarda bulunduğu aktarıldı.
lJ7WICZu30yTqPmdWAp3oA.jpg

Koç, tarihinde ilk kez Şampiyonlar Ligi'nde şampiyon olan PSG'yi tebrik ederken, ilerleyen günlerde bir görüşme daha yapacak.
jAliKNejqU2hZl1MUJGdIg.jpg

Koç daha önce yaptığı açıklamada, “Skriniar seviyesinde en az 4 transfer yapacağız” ifadelerini kullanmıştı.
SMo6DTGaRkiEzCyOMe2Nog.jpg

Skriniar son lig maçı sonrası veda konuşmasını yapmış ancak ardından, kulüplerin anlaşması halinde takımda devam edebileceğini söylemişti.
XNPh4rUEIEuYpgN32dxIcQ.jpg

Milan, Napoli, Atletico Madrid ve Tottenham gibi Avrupa devleri de yıldız futbolcunun peşinde.

Haber : NTV
 

Reklam