Tanıtım 82 mm Kapak ve Plastik Kavanoz Kapakları

Bu içerik, konuyu başlatan üyemizin tavsiyesidir. MWTR ile herhangi bir bağlantısı bulunmamaktadır.

aleynayesim

Kıdemli Üye
Plastik enjeksiyon sektöründe köklü bir geçmişe sahip olan Seren Plastik 1989 yılında Ahmet Cengiz AYDINGÜLER tarafından İstanbul Bayrampaşa’da kurulmuştur. İlk olarak plastik enjeksiyon kalıp imalatı ile sektöre giriş yapan Seren Plastik zamanla üretim kapasitesini genişleterek plastik enjeksiyon baskı ve plastik enjeksiyon şişirme alanlarında da faaliyet göstermeye başlamıştır. Bugün 40 yıla yaklaşan tecrübesiyle Seren Plastik müşteri memnuniyetini ve kaliteyi ön planda tutarak sektörde güvenilir bir marka haline gelmiştir. Seren Plastik geniş ürün yelpazesiyle evsel ve endüstriyel kullanım için çeşitli plastik ürünler üretmektedir. Özellikle 82 mm kapak üretiminde sektördeki öncü firmalardan biri olarak dikkat çekmektedir. Kaliteli ve dayanıklı malzemelerle üretilen bu kapaklar uzun ömürlü kullanım sunmakta ve sızdırmazlık konusunda maksimum performans sağlamaktadır. Gıda güvenliğine uygun yapısı ile kullanıcılar tarafından güvenle tercih edilmektedir.

Seren Plastik üretim yelpazesinde öne çıkan bir diğer ürün ise plastik kavanoz kapağı modelleridir. Farklı renk ve tasarım seçenekleri ile raflarda şık bir görünüm sunan bu kapaklar hem estetik hem de işlevsellik açısından beklentileri fazlasıyla karşılamaktadır. Seren Plastik’in kalıp tasarımı ve üretimindeki uzmanlığı bu kapakların her türlü kavanoz tipiyle uyumlu olmasını sağlamaktadır. Seren Plastik aynı zamanda kavanoz kapak 82 mm ölçüsünde özel üretim yaparak cam kavanoz kullanıcılarına özel çözümler sunmaktadır. Bu ölçü ev tipi ve endüstriyel gıda üretiminde sıkça tercih edilen bir standart olup Seren Plastik’in hassas üretim süreçleri sayesinde tam uyumlu kapaklarla tamamlanmaktadır. Kullanıcılar uzun süreli saklama gerektiren gıdalar için güvenilir sızdırmazlık sunan bu kapaklarla gönül rahatlığıyla ürünlerini muhafaza edebilmektedir.

Özellikle cam kavanoz kapağı ihtiyaçlarına yönelik çözümleriyle Seren Plastik hijyen, dayanıklılık ve kaliteyi bir arada sunmaktadır. Üretim sürecinde hijyen standartlarına ve çevre dostu üretim ilkelerine bağlı kalan Seren Plastik yenilikçi yaklaşımıyla sektördeki gelişmeleri yakından takip ederek müşterilerine en iyisini sunma hedefiyle çalışmaktadır. Seren Plastik müşteri odaklı üretim anlayışıyla hem yurtiçinde hem de yurtdışında güçlü bir marka olma yolunda ilerlemeye devam etmektedir. Bilgi için www.serenplastik.com tıklayabilirsiniz.

Reklam