Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Üye girişi yapmayı ihmal etmeyin ! Konulara cevap yazmak, kaynak dosyalarını iletmek ve yeni konu açabilmek için üye girişi yapmanız gerekir. Üye kayıtları aktif !

2021 Plaj Giyim Modası İpuçları

Y

Yekban E.

Misafir
Çok zor geçirdiğimiz bir buçuk yılın ardından belki bu sene rahat rahat denize gidebileceğiz. Belki tatil köylerine değil ama küçük otellere, kamplara, bungalovlara; daha az insanın olacağı yere gitmeyi planlıyorsunuz. Ama her nereye giderseniz gidin plaj modasından vazgeçmeyin. Hazır önümüzde upuzun bir Kurban Bayramı tatili de bizi beklerken bu yılın plaj modasının vazgeçilmezlerine bir göz atalım.

Mayo ve Bikini​

hmgkpimdp8k4i8vu4xzv.jpg


Son yıllarda mayo ve bikini modellerinde görmeye başladığımız tropikal desenler özellikle bu yıl bir furya haline geldi ve 2021 yaz modasına imzasınız attı. Egzotik bitkilerin farklı renkler ile harmanlandığı desenler bu yıl kemer, tek omuz, asimetrik kesim gibi detaylarla birleşip göz kamaştırıcı modeller ile plaj modasında yerini aldı.

Peki sırf tropikal desenler mi moda? Hayır. Geçen yıl yükselmeye başlayan neon trendi bu yıl da plaj modasında yerini aldı. Ayrıca yüksek bel bikiniler, fırfırlı modeller ile retro desenleri de bu yıl plajlarda çok göreceğiz. Dilerseniz mayo, dilerseniz bikini set ya da kendi kombin yapacağınız bikiniler ile siz de modaya ayak uydurabilirsiniz.

Kimono​

bnucxs2vbovcp4ih2ctv.jpg


Son yıllarda günlük yaşantımızda karşımıza çıkmaya başlayan kimono, yavaş yavaş plajlarda da kullanılmaya başlandı ve 2021 plaj modasında yerini aldı. Öyle ki neredeyse bütün giyim markalarının plaj giyim koleksiyonlarında kimonolar en trend ürünler arasında. Üzerinize hızlıca giyebileceğiniz, ferah ve tiril tiril bir plaj elbisesi istiyorsanız rengarenk ve desen desen kimonoları tatil çantanıza koymayı unutmayın. Kimonoyu bir kez giydikten sonra vazgeçilmeziniz olabilir.

Peştemal​

bordubet-peshtemal-cd1d.jpg


Vazgeçilmez trend olan peştemal, bu yıl da bizi plajlarda yalnız bırakmıyor. Sudan çıktığınızda hemen üzerinize alabileceğiniz peştemallar hem hafifliği hem de hemen kuruması ile plaj için gözlerimiz arasında yer alıyor. İster havlu olarak ister pareo olarak kullanabileceğiniz peştemallar, az yer kaplamasıyla da daha fazla tercih ediliyor. Geleneksel desenlerin ağırlıklı olduğu peştemallar plaj çantanızın vazgeçilmezi olacak.

Terlik​

rltwjvzinllv7jmiqbv3.jpg


Plaja giderken şüphesiz ki başlıca tercihimiz parmak arası terlik. Rengarenk parmak arası terlikler bu sene püsküller ile süslendi ve 2021 yaz modasında yerini aldı. Bu yılın en çok tercih edilen modeller arasında olması beklenen püsküllü terlikler, özellikle süsü çok seven kadınların baş tacı olacak.

Ben süsü çok sevmiyorum diyen kadınların tercihi olan klasik modeller ise bu yıl daha kalın tabanlı ve sade bantlı olarak göze çarpıyor. Daha çok nude tonlarında olan yeni trend modeller ise sade şıklıktan yana olanların tercihi olacak.

Çanta ve Şapka​

bjccixdllijdjvar1pxq.jpg


Plaja giderken yanımızda mutlaka olması gereken çanta ve şapka modellerinde bu yıl da hasır en gözde trend olarak yerini alıyor. Son yıllarda şapkalarda görmeye alıştığımız hasır, bu yıl çantalarla da plaja inmeye hazırlanıyor. Hasır çanta dediğimizde aklımıza hep eskiler gelse de retro modasıyla da ihtiyacınıza göre büyük ya da küçük, fermuarlı ya da fermuarsız hasır çanta tercih edebilirsiniz. Eğer daha hafif bir çanta tercih edecekseniz yine vazgeçilmezimiz olan bez çantalar bu yıl çizgili, tropikal desenli modelleri ile 2021 yaz modasında yerini alıyor.

Hasır şapkalar ise birbirinden farklı modeller ile kadınların tercihleri arasında. Bir çok giyim markasının koleksiyonunda yer alan hasır şapkalar, özellikle plajda daha büyük ve geniş modeller ile karşımıza çıkacak. Hasır şapkanıza takacağınız bir fular ile de şıklığınızı tamamlayabilirsiniz.

Tatil planları yapmaya başladığınızda bu trend parçalar arasında kendinizi kaybetmemeye çalışın 🙂 Ve tabii plaj çantanızda mutlaka olması gereken ürünlerin de eksiksiz olduğuna mutlaka emin olun. Hazırlıklarınızı yaparken daha önce sizin için yazdığımız yazımızı da okumayı unutmayın. İster tatil yöresi, ister günlük kaçamaklar; bol bol deniz, kum ve güneş ile bir yaz sizinle olsun. Şimdiden iyi tatiller!

The post 2021 Plaj Giyim Modası İpuçları appeared first on Eldori Blog.

Kaynak : Eldori
 

Benzer konular

Reklam

  AdBlock Detected
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.