Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Üye girişi yapmayı ihmal etmeyin ! Konulara cevap yazmak, kaynak dosyalarını iletmek ve yeni konu açabilmek için üye girişi yapmanız gerekir. Üye kayıtları aktif !

2020 Guess Saat Modelleri

  • Konbuyu başlatan admin
  • Başlangıç tarihi
A

admin

Misafir
Guess dünyaca ünlü moda şirketi olarak bütün herkesin tarz ve zevkini yansıtmaya yarayan saat modelleri ile oldukça ilgi odağı oluyor. Guess İtalyan kökenli ABD’li moda şirketi olarak en tarz ve gösterişli saatlerin firmasına sahip olduğu için ön planda yer alıyor. Kıyafet ve saat modelleri ile canlı tasarımlara ve enerjik bir ruha sahip olmayı sağlıyor. Modern tasarımları ile adeta göz kamaştırmaya yetiyor. Guess, bütün ilgiyi üstüne çekmeyi seven ve sıradışı moda anlayışına ihtiyaç duyan sevenleri ile yolda ilerliyor.

Dinamik, maceraperest, genç ve yenilikçi yüzleri saat tasarımlarına yansıtan marka ayrıca kaliteli ürün modelleri ile dikkat çekmeyi başarıyor. Guess kullanan kişiler zarif ve gösterişli saat modelleri ile her dönemim yaşam tarzını ve markanın öncülüğünü ön planda tutuyor. Guess kullanan bir bayan ilgi çekmeyi sevip, korkmayan ve görkemli biri olarak karşımıza çıkarken, Guess erkeği ise yeniliği sevip, korkmayan ve modayı her zaman takip eden kişiliği ile karşımıza çıkıyor. Saatlerde genç bakış açısını yansıtmanın yanı sıra günümüz teknolojisini de saatlerine uyguluyor. Bu sayede marka zamanın kontrolüne daha yeni tarzlar ekliyor.

İlgili Link: Fossil Saat

Guess Bayan Saat​


Bayan saat modelleri ile her yaş grubuna hitap eden Guess çok beğenilip tercih edilen bir ürün markası olarak kaliteyi seven insanların en çok sevdiği marka arasında yerini alıyor. Öncü tasarım modellerine üstün kaliteyi eklemeyi başarıyor. Özellikle bayan saat modellerinde ahenk sergilemeyi sağlıyor. Ayrıca bayan saat modellerinin yanı sıra çiftlere özel saat tasarımları sayesinde diğer saat markalarından kendini ayrı tutabiliyor. Herkesin tarzını yansıtmaya yarayan Guess bayan saat modellerini ister spor, ister klasik ve ister abiye kıyafet tarzınıza göre tercih edebilirsiniz. Her renk tasarımları sayesinde adeta dikkatleri üstünüze çekip ilgi odağı olmaya başarabilirsiniz.

Guess Bayan Saat Modelleri

Guess Bayan Saat | Alemi Kadın

Guess ile Sıradanlığa Meydan Okuyun​


Dünyanın en ünlü moda markalarından Guess’in günün her saati keyifle kullanılabilecek modern bir tasarıma sahip yeni modeli, ışıltılı taşlara sahip kadranıyla kalpleri çalıyor.

Dünyaca ünlü saat markalarının Türkiye’deki tek yetkili distribütörü Saat&Saat farkıyla sunulan Guess’in yeni modeli, ışıltılı taşlarla tamamlanan modern tasarımıyla fark yaratıyor. Son derece yalın bir çizgiye sahip altın tonlarındaki saatin kadranı, çarpıcı bir detay olarak öne çıkıyor. Kadranın tamamını kaplayan ışıltılı taşlar, renk geçişleriyle tasarıma dinamizm katıyor.

İlgili Link: Burberry Güneş Gözlüğü

Guess Saatleri 2021 Kış Modellerinde Pastel Hakimiyeti​


Guess saat modelleri, pastel tonları ile soğuk kış günlerinde kombinlerinize ışıltılı bir uyum katıyor.

Pastel pembe tonları ile uyumlu kullanılan beyaz tonlar pembe ve altın ışıltılarla birleştirilerek elde edilen silikon kayışlar ve hasır bilezikli kadın saatlerinin yanı sıra, mavinin pastel tonlarının tercih edildiği deri kayışlı erkek saat modelleri mevcut.

Kaynak : AlemiKadın
 

Reklam

  AdBlock Detected
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.