Bu forum çerezleri kullanıyor
Bu forum, kayıt yaptıysanız giriş bilgilerinizi saklamak için çerezlerden ve son ziyaretiniz değilse son kullanma ziyaretinizden yararlanır. Tanımlama bilgileri, bilgisayarınızda saklanan küçük metin belgeleridir; Bu forum tarafından belirlenen çerezler sadece bu sitede kullanılabilir ve güvenlik riski taşımaz. Bu forumdaki çerezler, okuduğunuz belirli konuları ve en son okuduğunuz zamanları da izler. Lütfen ayarlanmış bu çerezleri kabul edip etmediğinizi onaylayın.

Bu soruyu tekrar sormanızın engellenmesi için seçiminize bakılmaksızın tarayıcınızda bir çerez saklanacaktır. Çerez ayarlarınızı altbilgideki bağlantıyı kullanarak istediğiniz zaman değiştirebilirsiniz.

Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Somon Gravlax Nasıl Yapılır?
#1
Somon Gravlax Nasıl Yapılır? Sorusunun yanıtı Haydipisirelim.com ‘da

[Resim: c7d331f5b85e9230cf89d473916f2ca8cb7326eb.jpg]

Haydipisirelim.com sitemizde bugün sizlere Somon gravlax tarifinden bahsedeceğiz. Yemeğin tarifine Somon Gravlax bağlantı adresinden ulaşabilirsiniz. Somon balığı ile yapılan bu yemek tarifi ile mutfakta harika lezzetler oluşturabilirsiniz. Bu yemek tarifi İskandinav ülkelerinde çoğunlukla soğuk olarak yapılır. Atıştırmalık olarak yapılan bu tarif oldukça besleyici ve doyurucudur. Zayıflamak ve diyet yapmak isteyenler haftada 1 bu tarifi yapabilir. Aperatif olarak servis edebilirsiniz.  Farklı lezzet arayanlar için çok iyi bit alternatif atıştırmalıktır. Sitemizi kullanarak bu tip onlarca atıştırmalık yemek tarifine ulaşabilirsiniz. Sitemizi uzman bir ekip hazırlamaktadır. İçeriklerimizi herkesin anlayacağı bir dille ele aldık. Hemen siz de sitemizi ziyaret edip birbirinden eşsiz yemek tarifleri ile tanışın.
Bul
Mesaj Değerlendirme
Cevapla
#2
Somon Gravlax Tarifi İçin Malzemeler
  • 800 gr derisi üstünde somon fileto
  • 260 gr şeker (1 su bardağı)
  • 180 gr tuz (3/4 (bir yarım+bir çeyrek) su bardağı)
  • 1 yemek kaşığı hardal tohumu
  • 1 yemek kaşığı kişniş tohumu
  • 1 yemek kaşığı beyaz biber
  • 1 demet dereotu
  • 1 adet limonun zesti (kabuğu)
  • 1 adet portakalin zesti (kabuğu)
Bul
Cevapla


Hızlı Menü:


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi
[-]
Forum İstatistikleri
Kardeş sitelerimiz [Reklam]