Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Üye girişi yapmayı ihmal etmeyin ! Konulara cevap yazmak, kaynak dosyalarını iletmek ve yeni konu açabilmek için üye girişi yapmanız gerekir. Üye kayıtları aktif !

Kripto 2022 Yılı İçerisinde Google’da En Çok Aranan Kripto Paralar Belli Oldu

  • Konbuyu başlatan Batuhan Dursun
  • Başlangıç tarihi
DİKKAT ! Kripto para piyasası kontrol veya tahmin edilebilir değildir. Anlık değişimler ile kazanç elde edebileceğiniz gibi, ciddi mali zararlar ile karşılaşabilirsiniz. Aşağıdaki içerik konuyu başlatanın sorumluluğunda ve bilgilendirme amaçlıdır. Ticari tavsiye değildir.!
B

Batuhan Dursun

Misafir
1707544.jpg

Kripto paraların inişli çıkışlı bir süreç yaşadığı 2022 yılı içerisinde yapılan bir araştırmaya göre senenin en çok Google araması yapılan kripto paralarını listeledi. Birinci sırada Bitcoin yer alırken, SHIB ve DOGE ise Ethereum’un önünde yer aldılar.​


Yapılan yeni bir araştırma 2022 yılının Google’da Bitcoin ile birlikte en çok aranan kripto paralarını belirledi. Finans bilgilerinin araştırmasına göre, Bitcoin’den sonra en çok aranan altcoin’ler Dogecoin (DOGE) ve Shiba Inu (SHIB) oldu.

Ethereum 4. sırada…


ABD’de 2022’nin her ayında ortalama olarak 4 milyon 570 bin Bitcoin araması yapılırken, küresel çapta ise rakam 28 milyon 410 bin oldu. Bitcoin hem ABD’de hem dünyada birinci sırada yer aldı. ABD’deki Shiba Inu arama rakamı aylık ortalama 1 milyon 290 bin oldu. Dogecoin, 5.850.000 aramayla SHIB’i geride bırakırken Ethereum ise 4. sırada yer aldı. İkinci en büyük kripto paranın küresel ölçekte aranma oranı 3 milyon 840 bin oldu.

Listede yer alan dörtlünün ardından ise Cardano, XRP, Safemoon, Avalanche, Litecoin ve Nexus geldi.

Safemoon gibi tartışılan bir token’ın da yılın en fazla arananları içinde bulunması gözlerden kaçmıyor. Birçok sosyal medya fenomeni ile anlaşma yapan Safemoon, birçok yatırımcısının büyük kayıplar yaşamasına yol açmıştı.

Son olarak haberlerimizi Web sitemizden, Instagram, Facebook, Twitter hesaplarımızdan takip edebilirsiniz.

<strong>2022 Yılı İçerisinde Google’da En Çok Aranan Kripto Paralar Belli Oldu</strong> yazısı ilk önce Türkiye'nin Kripto Blogu | En Güncel Kripto Para Haberleri üzerinde ortaya çıktı.

Kaynak : Kripto Blogu
 

Benzer konular

Reklam

  AdBlock Detected
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.