Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Üye girişi yapmayı ihmal etmeyin ! Konulara cevap yazmak, kaynak dosyalarını iletmek ve yeni konu açabilmek için üye girişi yapmanız gerekir. Üye kayıtları aktif !

Kripto 2022 Dünya Kupası için FIFA ile Algorand Ortak Oldu

  • Konbuyu başlatan Bilgehan Bilge
  • Başlangıç tarihi
DİKKAT ! Kripto para piyasası kontrol veya tahmin edilebilir değildir. Anlık değişimler ile kazanç elde edebileceğiniz gibi, ciddi mali zararlar ile karşılaşabilirsiniz. Aşağıdaki içerik konuyu başlatanın sorumluluğunda ve bilgilendirme amaçlıdır. Ticari tavsiye değildir.!
B

Bilgehan Bilge

Misafir
kriptoblogu_FIFA-Collect-promo-graphic.jpg

Algorand, FIFA’nın 2022 Dünya Kupası için resmi blockchain ortağı oldu. Dünyanın futbol yönetim organı, çeşitli Dünya Kupası olaylarını, görüntülerini ve sanat eserlerini içeren platformu bu ayın sonlarında başlatacak.



2022 Dünya Kupası yaklaştıkça, dünyanın futbol yönetim organı FIFA, futbolla ilgili dijital koleksiyonları sergilemek için bir NFT platformunun başlatıldığını duyurdu. FIFA, yeni platformu FIFA + Collect’i bu ayın sonuna doğru başlatmayı planlıyor. Burada bulunacak NFT’ler, önemli futbol anlarının, görüntülerin öne çıkan noktalarından oluşacak.

Dünya Kupası’ndan unutulmaz anlar da dijital koleksiyon olarak gösterilecek. FIFA+ Collect, Ethereum ve Solana blockchainleri için bir hisse ispatı rakibi olan Algorand blockchaini üzerine inşa edildi.


Algorand, Mayıs 2022’de FIFA ile resmi bir blockchain ortağı oldu. FIFA CBO’su Romy Gai, FIFA+ Collect’in futbol taraftarlarının Dünya Kupası’ndaki anlarını yeniden yaşayabilmeleri ve turnuvadan en sevdikleri oyuncularla etkileşime geçmeleri için yeni yollar sunduğunu söyledi.

Gai, NFT’leri spor çıkartmalarının ve hatıra eşyalarının modern bir versiyonuna benzetti. FIFA yöneticisi, heyecan verici FIFA koleksiyonlarının futbol taraftarlarına FIFA Dünya Kupası’nın bir parçası olma şansı sunduğunu da sözlerine ekledi. Duyuruya göre FIFA, yakın bir zamanda NFT platformunda satışa sunulacak koleksiyonların ayrıntılarını da yayınlayacak.

Ayrıntılar, Dünya Kupası etkinliği sırasında mevcut olan NFT’lerin türüyle ilgili tanıtımları da içerecek. FIFA+ koleksiyonu ayrıca canlı futbol oyunlarını, haberleri, yan ilgi çekici yerleri ve diğer orijinal içerikleri de kullanıcılara sağlayacak.

Bizi Telegram’dan Takip Edin!



2022 Dünya Kupası için FIFA ile Algorand Ortak Oldu yazısı ilk önce Türkiye'nin Kripto Blogu | En Güncel Kripto Para Haberleri üzerinde ortaya çıktı.

Kaynak : Kripto Blogu
 

Benzer konular

Reklam

  AdBlock Detected
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.