Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Üye girişi yapmayı ihmal etmeyin ! Konulara cevap yazmak, kaynak dosyalarını iletmek ve yeni konu açabilmek için üye girişi yapmanız gerekir. Üye kayıtları aktif !

Webrazzi 2021 yılında yüzde 191 büyüyen Masraff, Nevzat Aydın ve Fırat İşbecer’den yatırım aldı

  • Konbuyu başlatan Gözde Ulukan
  • Başlangıç tarihi
İçerik! Webrazzi'den alıntılanmıştır. Webrazzi internet girişimleri, sosyal medya, dijital pazarlama ve mobil konularına odaklı popüler teknoloji blogudur.
G

Gözde Ulukan

Misafir
2018 yılında kurulan, şirketlerin masraf sürecini dijitalleştiren ve yapay zeka ile yönetilmesini sağlayan Masraff, İngiltere açılımı sonrası hizmet verdiği ülke sayısını 5'e çıkardı. 2021 yılında yüzde 191’lik büyüme oranı sağlayan ekip, Nevzat Aydın ve Fırat İşbecer’den aldığı yatırımlarla 2022'ye hızlı bir başlangıç yaptığını duyurdu.

Masraff, kurulduğundan bu yana her yıl hedef büyüme oranlarını tutturarak ilerlediğini belirtiyor. Bootstrapped eden şirket, şu anda 26 kişilik ekip ile 5 ülkede hizmet veriyor. Hem enterprise hem de SMB olmak üzere 250’nin üzerinde şirketin masraf sürecini dijitalleştirmesine yardımcı oluyor. Bu şirketler arasında Getir, Yemeksepeti, Hepsiburada, Commencis, Kordsa, Starbucks, Ramsey, Sanko Holding, BluTV, Bilyoner gibi isimler yer alıyor.

Masraf sürecini 3 adımda kolayca çözümleyen Masraff, harcama belgelerinin fotoğrafı çekildiği anda işleme başlayan yapay zeka algoritmaları ile veri girişini sıfıra indiriyor. Esnek onay yapısı ve şirket kurallarının kolayca kurgulanabilirliği sayesinde tüm onay akışını kontrol altına alıyor. Son olarak SAP, Oracle, Logo başta olmak üzere 17'den fazla ERP'ye tek tuşla entegrasyonu sayesinde, masraf formlarının muhasebe sistemlerine aktarımında yüzde 89 verim sağlıyor.

Çalışanların ve finans ekiplerinin; veri girişi, kontrol gibi tekrar eden işlere harcadığı zamanı algoritmalara yaptırarak, şirketlerin kaynaklarını daha verimli yönetmesini sağlayan Masraff'ın 2022 yol haritasını, uluslararası boyutta daha fazla şirkete dijitalleşme yolunda destek olmak oluşturuyor.

Şirket şu anda Türkiye, Fransa, Hollanda, Almanya ve İngiltere'de faaliyet gösteriyor. Alınan yeni yatırımın yeni yurt dışı pazarlarına açılmak ve yurt dışı operasyonlarında yol kat etmek üzere kullanılacağı bildiriliyor. Masraff kurucusu ve CEO’su Begül Eray Sezgin, global büyümeye devam ettiklerini öncelikli hedeflerinin Masraff'ı bir dünya markası haline getirmek olduğunu söylüyor.

Kaynak : Webrazzi
 

Reklam

  AdBlock Detected
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.